Σχέδια

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

cf84cebf-cebbceb9cebcceb1cebdceb9-cebfcf80cf89cf83-ceb5ceb9cebdceb1ceb9-cf83ceb7cebcceb5cf81ceb1

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΛΙΝΑΡΙΑΣ .

Έχει προταθει απο το Λιμενικό ταμείο στο Υπουργείο Τουριστικής ανάπτυξης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας με σκοπό την δημιουργία πλέον των 8ο θέσεων για τουριστικά σκάφη, την προστασία των αλιευτικών από τις προσβολές των δυτικών ανέμων και την δημιουργία εναλλακτικών θέσεων για την πρόσδεση του τοπικού «Ε/Γ-Ο/Γ «Αχιλλέας» σε όφελος των τουριστικών σκαφών.

Σχέδιο χωροταξικής οργάνωσης Λιμένα Λιναριάς. Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ΑΑΠ 152 3/5/2012

Καθορίζονται οι χρήσεις του Λιμένα. Με φιστικί χρώμα αποτυπώνεται ο επιβατικός Λιμένας. Με γαλάζιο χρώμα ο τουριστικός λιμένας, με πράσινο χρώμα το κρηπίδωμα αποκλειστικής χρήσης από αλιευτικά σκάφη, με κίτρινο ο χώρος ανέλκυσης αλιευτικών σκαφών και με πορτοκαλί η γλίστρα αναλκυσης καθέλκυσης μικρών σκαφών σε τρέιλερ.

Σχέδιο ρυμοτομικού σχεδιασμού Λιμένα Λιναριάς . Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 152 ΑΑΠ 3/5/2012

Σε αυτό το σχέδιο καθορίζονται οι ζώνες οικοδόμησης κτηρίων και τοποθέτησης οικίσκων,για την εξυπηρέτηση του Λιμένα όπως, Λιμεναρχείου , αίθουσας επιβατών, Τελωνείου, Λιμενικού ταμείου, λεμβαρχείου, χώρων υγιεινής, παράκτιου σταθμού καύσιμων, αποθηκών υλικών, αποθηκών αλιευμάτων, περιπτέρου Τύπου, περιπτέρου για την ενσωμάτωση ΑΤΜ, στεγάστρων κτλ.

map_master_plan_rimotomikos_sxediasmos_limenos_01

 

file-pdf  file-pdf  file-pdf  file-pdf